29 maart 2021

Vieringen in april

Geschreven door Bram Luttmer

Ook in april vinden er in remonstrantse kerken in Nederland nog geen diensten met kerkgangers plaats, ook niet bij ons in Alkmaar. Misschien in mei? Laten we het hopen! We houden u op de hoogte via deze website.

In Alkmaar proberen we dit gemis een beetje op te vangen door onze vieringen bij u thuis te brengen in de vorm van een video-opname op YouTube of een audio-uitzending via kerkomroep.nl.

De nieuwste Flitsen uit het Fnidsen vindt u hier.

De eerste viering in april is op Witte Donderdag (1 april) met onze eigen predikant Gerdienke Ubels als voorganger. De dienst stond gepland voor 19.30 uur, maar wordt een dag eerder opgenomen en is nu beschikbaar als video op ons YouTube-kanaal Remonstranten Alkmaar.

Dit is de directe link naar deze video. En hier vindt u de liturgie.

De Paasviering op zondag 4 april zal als video op YouTube worden geplaatst. Voorganger is weer onze predikant Gerdienke Ubels. Ook deze viering is als video op ons YouTube-kanaal te vinden. Dit is de directe link. En hier vindt u de liturgie.

Zondag 11 april is ds. Koen Holzapffel voorganger in een luisterdienst die live vanaf 10.15 uur wordt uitgezonden via kerkomroep.nl. Hier vindt u de liturgie.

Die viering ‘Op adem komen’ met ds. Johan Goud op 18 april kunt u weer als video op YouTube vinden. Dit is de link.  En hier vindt u de liturgie.

En op de laatste zondag van april, de 25e, is ds. Edith Plantier voorganger, in een luisterdienst via kerkomroep.nl, vanaf 10.15 uur. Hier vindt u de liturgie.

Gerelateerd