Kerkdienst, ds. Anne Claar Thomasson-Rosingh

Datum 26 juli 2020
Tijd 10:15 uur
Locatie Remonstrantse kerk
Entree
Fnidsen 33 - 37, Alkmaar

In deze viering zal voorgaan mevrouw ds. A. A. Thomasson-Rosingh. Anne Claar Thomasson-Rosingh is voorganger in de Engelse Kerk waar haar werkgebied is verspreid over een aantal dorpjes. Voordien was zij jarenlang universitair docente aan een voorgangeropleiding in Salisbury, waar zij woont. Zij is met haar gezin deze weken in Nederland. Zij is Remonstrants predikante. Zij schreef samen met Remonstrantse collega’s het boek Weg met de bijbel.

Aanvankelijk was ds. Pieter Korbee voor deze dienst gevraagd om de continuïteit van de diensten deze zomer te waarborgen. Nu er een gastpredikant gevonden is staat hij zijn plaats graag af.

Als u de komende tijd een kerkdienst wilt bijwonen, moet u zich van tevoren aanmelden bij Pauline van Veen. Bij voorkeur per mail op de vrijdag of zaterdag tot 18.00 uur, voorafgaand aan de zondagse dienst. Graag daarbij het aantal personen doorgeven (mensen uit één gezin mogen naast elkaar zitten). Ook graag doorgeven als u gebruik maakt van de ringleiding – dan zorgen we ervoor dat u een plaats krijgt in het midden van de kerk. Mail: pauline.vanveen@xs4all.nl (of telefoon 072- 5110868).

 

Agenda