7 mei 2021

Vieringen in mei

Geschreven door Bram Luttmer

Op de eerste zondag in mei was er zoals gebruikelijk geen kerkdienst.

De tweede zondag (9 mei) zal onze predikant ds. Gerdienke Ubels voorgaan in een luisterdienst. Dit is de link naar deze dienst. De viering begint om 10.15 uur. Hier vindt u de liturgie.

Zondag 16 mei is een viering in de reeks “Op adem komen” met ds. Jan den Hertog als voorganger. Het thema van deze viering is Samenspel tussen hemel en aarde – over het helpen van God. Deze dienst zal vooraf worden opgenomen en is vanaf zaterdagavond 15 mei beschikbaar als video op ons YouTube-kanaal Remonstranten Alkmaar. Dit is de link naar de video. En dit is de link naar de liturgie.

Zondag 23 mei is het Pinksteren en dat is ook de dag waarop we weer bijelkaar mogen komen in onze kerk! Voorganger is ds. Gerdienke Ubels. Uiteraard worden de coronaregels in acht genomen: maximaal 30 kerkgangers, vooraf aanmelden bij Pauline van Veen, anderhalve meter in acht nemen, mondkapje pas afdoen als u zit.

Deze dienst zal ook via de kerkomroep te zien zijn als livestream-video. Hier vindt u de link.

Zondag 30 mei is drs. Niek de Wilde voorganger. Ook voor het bijwonen van deze dienst kunt u zich vooraf aanmelden bij Pauline van Veen. Via de kerkomroep zal de dienst ook live worden uitgezonden als als videodienst. Hier vindt u de link.

 

Gerelateerd